Megs Creahoek wordt draaiende gehouden door meerdere personen met één kartrekker:

Maggy

Ik ben dus Maggy, 33 jaar oud en woon in Cuijk. Ik ben samenwonend met Daniël. Ik werk 4 dagen per week op een middelbare school (VMBO) en ben deze webwinkel gestart omdat mijn hobby uit de hand begon te lopen. Ik ben altijd wel creatief bezig geweest, er was altijd wel iets te schilderen, plamuren of een kaartje te maken. In 2014 ben ik in contact gekomen met het uitsnijden van stickers en sindsdien is deze hobby steeds groter geworden. Ik hoop ooit nog van deze hobby mijn werk te kunnen gaan maken, vandaar ook de stap naar een webwinkel.

Samenvattend ben ik het creatieve brein achter deze webwinkel; voor alles de post in gaat of opgehaald wordt zitten een aantal stapjes. Het maken van de producten doe ik bijna altijd zelf. Soms krijg ik wat hulp bij het pellen van teksten en het schoonmaken en ontvetten van de producten.

Daniël

Mijn vriend Daniël, is ook een belangrijk persoon voor deze webwinkel. Hij helpt regelmatig met het invoeren van ingekochte producten, inpakken van bestellingen, klantencontact, maar ook bij pakketjes naar de post brengen en aanwezig zijn bij het ophalen van bestelde goederen. Daarnaast helpt hij soms met het pellen van teksten en het schoonmaken/ontvetten van te bestickeren artikelen.

Deze webshop

De webshop is ontstaan uit het uit de hand lopen van mijn hobby. Wat ooit begon met een Facebookpagina om te laten zien wat ik allemaal aan creatieve dingen doe, is doorgegroeid tot een Facebookverkooppagina; met uiteindelijk deze webshop als gevolg. Het bedenken van het plan over hoe de webshop eruit zou moeten gaan zien, hoe producten verdeeld moesten worden in categorieën en welke technische kennis hiervoor nodig was hebben we samen gedaan. Wij hebben de webshop compleet zelf gebouwd, incl. het vullen van de producten.

In het voorjaar van 2019 kwamen we tot de conclusie dat de huidige webshop niet meer voldeed aan de wensen en eisen die de huidige markt eraan stelde. Wij hebben toen besloten om deze opnieuw te laten bouwen en alle producten opnieuw toe te voegen. In Juli 2019 was het dan zover en is onze website opnieuw online gegaan; een nieuwe lay-out, alle producten zijn aangepast en daarnaast een groot stuk nieuw assortiment toegevoegd. Sinds die tijd verkopen wij actief blanco producten.

Overige hulp

Uiteraard hebben wij ook hulp van anderen gehad, in de opstartfase hebben we hulp gehad van mensen die dicht bij ons stonden die hun tijd/ruimte beschikbaar hebben gesteld voor onze winkel.

Ook tijdens de huidige tijden hebben we nog regelmatig hulp. Er helpen een aantal mensen op vrijwillige basis wanneer wij het druk hebben. Zij helpen dan vaak met bestellingen verzendklaar maken en met invoeren van producten. Daarnaast hebben we ook veel hulp tijdens de verbouwing van ons kantoor/de winkel.