Reviews

    5 star review  Ik heb de gave autobingo besteld. Wat ik niet wist, maar wat wel een leuke verrassing was, op de doosjes werden ook nog de namen van de kinderen gedrukt. 👍🏻 Bedankt voor de snelle reactie en superservice! En ik weet zeker dat de kinderen die de autobingo krijgen echt superblij gaan zijn met dit leuke persoonlijke kado!

    thumb Anne Haselberg
    5/28/2017

    4 star review  Meg is allervriendelijkst en goed bereikbaar. De bestelde producten zien er top uit. Een aanrader

    thumb Annemarie Spoor van der Eerden
    10/15/2016

    5 star review  Gelijk reactie op vragen, super snelle levering Kortom top service

    thumb May Evason
    12/05/2016

    5 star review  We hebben de klokken besteld voor de juffen afscheid. Ze is geweldig, denkt mee en de kleuren die ik wilde was geen probleem. Ook waren ze heel snel klaar en konden we ze met gemak ophalen. De prijzen zijn zeker wel in overeenkomst met wat geleverd word. En ze houd je gewoon goed op de hoogte. �����

    thumb Samantha Pulley
    6/24/2017

    5 star review  Leuk om te geven, te krijgen én te hebben! En goede kwaliteit!

    thumb Vivi van Rooy
    9/20/2017

    5 star review  Sticker besteld voor het 'ikea' keukentje. Heel goed en snel contact! Ook snel in huis, heel blij met het resultaat. Zeker een aanrader om bij haar iets te bestellen 😄

    thumb Angelique ten Hoove
    12/11/2017

    5 star review  Geslaagd voor een origineel en leuk kraamkadootje! Ziet er super uit!

    thumb Annemieke de Jong
    3/10/2018

    5 star review  Snelle levering, mooi en netjes afgewerkte producten.

    thumb Marjan Van de Laar
    5/18/2017

    5 star review  Fijne samenwerking gehad voor het beschilderen van mokken. De stickers als sjabloon gebruikt. Ging niet verkeerd zo de eerste keer. (zie "just made once" op fb)

    thumb Linda Schellen
    1/23/2017

    5 star review  Super mooi �

    thumb Debora Galiart
    10/28/2016

    5 star review  Ik had 2 pietenmutsjes besteld. Helaas viel 1 van de mutsjes mij een beetje tegen, doordat de naam wat rommelig oogde. Ik heb contact opgenomen met Meg en zij kon me laten zien dat dit kwam door een combinatie van het gekozen lettertype en de letters in de naam van mijn dochter. Ik dacht; jammer, pech gehad! Maar... ondanks dat Meg hier natuurlijk helemaal niets aan kon doen, dacht zij wel mee aan een oplossing. Wij hebben nu een nieuw mutsje met een ander lettertype �. Super tevreden en héél klant-vriendelijk!!

    thumb Renske Kluver
    12/01/2017

    5 star review  Ik had een refrein van een lied besteld ,dit wou ik op een deur plakken die ik heb geverfd met schoolborden verf . Er werd me eerlijk verteld dat ze niet wist of dit zou blijven zitten ,ik heb gezegd dat ik het risico wou nemen om het te proberen. De letters zijn iets dikker gemaakt dan normaal en het resultaat is geweldig ze blijven zitten. Bedankt voor je eerlijke en vooral goede advies.

    thumb Wilma van Zadelhoff
    3/10/2017

    5 star review  Super snel en super mooie stickers ....opa zal blij zijn met de " verassing " ! 🙂

    thumb Esmeralda Mourik
    6/13/2017

    5 star review  T shirts besteld voor een kinderfeestje, ze zijn erg mooi geworden! Fijn overleg van tevoren er wordt echt mee gedacht. Kan het iedereen aanraden!

    thumb Anne-Marie van der Weide
    11/05/2016

    5 star review  Milo is super blij met zijn pietenmuts! Snelle levering en goede kwaliteit

    thumb Lieke Olfers
    10/27/2017

    5 star review  Op de valreep dinsdagavond nog een koningsdagshirtje besteld voor mijn zoontje. Dat lukte nog om te verzenden zodat ik het vandaag nog binnen heb gekregen en dus precies op tijd! Helemaal naar eigen wens bedrukt! En ziet er super uit! En ook nog voor een leuk prijsje! Meg, bedankt!

    thumb Brigitta Mostert
    4/26/2018

    5 star review  Altyd even mooi en snel al verschillende dingen besteld en zeer tevreden

    thumb Romimi Burgt
    2/23/2017

    5 star review  Ik heb een klusset besteld. Snelle reactie per app, snelle levering en super mooie producten. Zeker een aanrader voor iedereen!!!

    thumb Maartje Schatorie-Schatorie
    1/16/2018

    5 star review  2 prachtige cadeaus opgehaald bij Meg. Ze denkt met je mee en ze heeft voor ieder budget wel iets beschikbaar. Dankjewel Meg!

    thumb Yvonne Sies
    11/04/2016

    5 star review  Ik heb hier nu 2 keer besteld. Elke keer snel en goed binnen. Erg fijn het persoonlijke contact en het feit dat ze met je meedenkt. Top voelt erg persoonlijk en vertrouwd��

    thumb Lianne Kors
    11/17/2017

    5 star review  Super goede service en super leuke en niet te dure creatie's. Ik kan haar echt aanbevelen.

    thumb Jolanda Hoeks-van Der Voort
    12/13/2017

    5 star review  Altijd meedenkend en super creatief.

    thumb Petra Sluiter
    6/18/2017

    5 star review  Altijd goede service,echt een aanrader

    thumb Ria Sebas Jamie Vdwalvdgriendt
    5/21/2018

    5 star review  Ik heb de danseresjes besteld waar ik heel lang naar op zoek was bij Megs goed geslaagd mooi gemaakt en snelle service top

    thumb Jans Brouwer
    10/19/2017

    5 star review  Via Megscreahoek een logo laten omzetten. Hele snelle en fijne service. Nu kan ik het logo overal voor gebruiken! Scherpe kwaliteit. Heel fijn!

    thumb Manon Nienkemper
    2/04/2018

    5 star review  Shirt besteld blij met het eind resultaat en de snelle service �

    thumb Dijk Griendt Maikel Wendy
    7/04/2017

    5 star review  Ik was wat laat met bestellen, maar Meg heeft alles op alles gezet om de mooie producten met spoed te maken en te verzenden! Helemaal top!

    thumb Manon Mooij
    11/26/2016

    5 star review  Super blij met de stickers van sinterklaas en de levering was super snel. Ook het contact voor de bestelling en toen ik even iets niet wist was heel goed. Vriendelijke service en meedenkend.

    thumb Chantal Hoek
    11/08/2017

    5 star review  Supersnelle service! Meg denkt echt met je mee en vindt overal een oplossing voor. Top!!

    thumb Cindy Schouten
    10/19/2016

    5 star review  Super blij met de 2 pieten mutsjes met naam voor onze kinderen. Vooral de oudste (4) was dolblij. Helaas was ook onze hond enthousiast en beet meteen de veer eraf. Na een snelle reactie via de mail, kon ik dezelfde dag nog langs komen en verving ze de veer voor een nieuwe! En nog helemaal voor niks ook. Dat noem ik goede service! Bedankt!

    thumb Patty Hartman-Rutten
    11/19/2017

    5 star review  Ik had woensdag een sticker besteld, voor de gender reveal van mijn zusje en ik had deze binnen 2 dagen nodig. Meg reageerde heel snel en regelde dat ik de sticker op tijd kon ophalen zodat ik deze op het rompertje kon strijken. Supersnelle en fijne service!! Aanrader!

    thumb Suzan Lelie
    6/23/2018

    5 star review  Woensdag een Aju Paraplu besteld voor de muziekmeester van school die na 38 jaar afscheid neemt. Niet alleen de tekst die we hadden bedacht kon erop, maar ook nog alle 27 namen van de kinderen van groep 8c. En vandaag al in huis! Top service, ik denk dat hij er heel blij mee is!

    thumb Irene Kersseboom
    1/20/2018

    5 star review  Ik heb 2 pietenmutsjes met naam besteld, 2 dagen later waren ze al binnen super snelle service voor een leuke prijs.

    thumb Mieke Schuurmans-Strijbosch
    10/20/2016

    5 star review  Super tevreden met me kadotje � top service ze is pas tevreden als jij tevreden bent. In een woord geweldig�

    thumb Nina Willems
    1/07/2017

    5 star review  Zeer blij met de kroontjes. Ze passen (uiteraard) uitstekend op de pennen en het resultaat is mooi, moet ik zeggen. Helaas is dit niet goed te fotograferen door de ronding van een pen. Maar hopelijk is het bestuur ook met mij eens en zullen de leden blij zijn met dit presentje! Zeer blij met de goede service en beslist een aanrader!! Mocht ik ooit zelf iets nodig hebben privé of voor mijn webwinkel, weet ik je weer te vinden!!

    thumb Ellen Danen
    5/03/2017