Maatregelen en informatie m.b.t. het Corona Virus en uw bestelling

Zoals altijd zullen wij met de grootste zorg voor uw bestelling zorgen. Helaas zijn wij genoodzaakt zo goed mogelijk de richtlijnen van het RIVM te volgen. Hieronder ziet u onze maatregelen en hoe wij u de komende periode van dienst willen zijn. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en zullen onderstaande informatie en maatregelen daar direct op aanpassen.

Wij blijven gewoon open. Wij werken vanuit ons kantoor aan huis. U kunt ons ten alle tijden bereiken via de tot nu toe bekende communicatiemiddelen. Onze voorraden zijn op peil en worden aangevuld. Uw bestellingen worden gewoon verzonden of kunnen contactloos worden opgehaald. Wel zijn wij genoodzaakt hierin enkele aanpassingen te doen:

Showroom
Onze producten kunnen tot en met 6 april 2020 niet bekeken/getest worden op ons kantoor. Deze datum schuift mee met de sluiting van de horeca en scholen.

Bezorging
Bij het leveren van uw bestelling door de post bent u geheel veilig. Het virus kan namelijk niet worden overgedragen via post of pakketten. Om lichamelijk contact voor de bezorgers te minimaliseren tekent de bezorger, na uw toestemming, voor ontvangst van uw pakket. U wordt dan gevraagd de laatste 3 cijfers van uw legitimatiebewijs door te geven welke de bezorger in het handtekening vak noteert. Het kan voorkomen dat de levering van uw bestelling soms langer duurt, doordat de postdiensten wel wat wijzigingen hebben aangebracht. Het bedrijvenpunt waar wij de post normaal tot 18.00 uur in kunnen leveren, is bijvoorbeeld door preventief zieke medewerkers om 14.30 uur gesloten.

Afhalen
Het is mogelijk om uw bestelling contactloos bij ons op te halen. Om het risico van besmetting te minimaliseren is het momenteel niet mogelijk contant/per pin bij ons te betalen. Wij vragen u dan ook uw bestelling vooraf via de website te plaatsen en betalen. Bij het ophalen vragen wij u aan te bellen en minimaal 2 meter afstand tot de deur te nemen, waarna wij uw bestelling buiten plaatsen, zodra wij de deur sluiten kunt u uw bestelling meenemen. Na elke bezoeker welke gebruik van de bel heeft gemaakt, zorgen wij ervoor dat deze schoongemaakt wordt.

Helaas horen al deze maatregelen niet bij de persoonlijke service die u van ons gewend bent, maar deze zijn wel noodzakelijk om u als klant, onszelf en iedereen om ons heen te beschermen. Wij hopen dan ook op uw begrip hiervoor.